Patricia Stoica

„Pur și simplu am luat o agendă - îmi amintesc foarte bine - și am scris doua poezii, nici eu nu știu de unde au venit atunci. Ambele cu rima îmbrățișată, ambele melancolice și cu imagini à la Bacovia. Ridicole, probabil, daca le-aș reciti acum, dar autentice, sincere, clare.”
Citește mai mult...

Iulia Ignat

„Îmi atrag atenția lucruri care-mi plac, alteori lucruri care nu-mi plac, cum e firesc.”
Citește mai mult...

Sorina Iordache

„Niciodată nu m-am înțeles cu tehnologia. Mi-e mai ușor să folosesc cuvintele. Mi s-a dat gură să vorbesc. Plus că mă distrează să-i văd pe cei de-o vârstă cu mine care nici nu știu cum arată cartea și când le-o pun pe a mea sub nas, fug ca de o carte de magie neagră.”
Citește mai mult...

Daniel Radu

„Aș sfătui pe toată lumea ca în cele trei zile de festival să accepte provocarea de a aborda stiluri vestimentare total diferite față de cotidian. Este mediul creativ care îți dă posibilitatea să porți cele mai ciudate piese din garderoba ta, să faci asocieri neașteptate și să te distrezi cu multe culori.”
Citește mai mult...

Anca Matei

„Fotografia preferată a devenit un nud de femeie acoperit parțial de flori. A însemnat mult pentru mine fotografia respectivă, de la curaj și vulnerabilitate, la intimitate și deschiderea de a experimenta zone ce pot fi tabu.”
Citește mai mult...

Alexandra Catrangiu

„Este provocator să trăiești în acești ani, în care moda a depășit frontierele de libertate și fiecare se exprimă cum simte, fără a face ceva greșit stilistic. Aparent. Căci rafinamentul nu iese niciodată din trend.”
Citește mai mult...

Diana Stanciu

„Pentru mine, camera aceea cu lumină roșie era cel mai interesant loc de pe pământ. Îmi aduc aminte că stăteam la ușă și abia așteptam să se crape, să văd cum întinde fotografiile pe sârmă și încep să prindă viață. Opt ani mai târziu, eram model. Încă opt ani mai târziu, eram fotograf.”
Citește mai mult...

Risen from Ashes

„Sunt atent, ascult, aud sunetul străzilor, al mașinilor, al naturii înconjurate dej ungla de asfalt. Privesc la orizont, la cei din jurul meu, cum arată, unde locuiesc, estetica interiorului caselor lor. Văd ceea ce nu se poate vedea, absorb dragostea, adaug durerea, simt viața pe care apoi o pun în balanță cu moartea. După toate acestea vine Epifania, o apuc și sunt gata de a-mi așterne ideile pe portativ.”
Citește mai mult...

CMA

„De mic am fost un om foarte extrovertit, care se mișca și gesticula mult. Așadar, când o prietenă de familie mi-a sugerat că m-aș descurca bine ca actor, i-am respectat sfatul și de atunci este unul din puținele lucruri care mă fac să simt că trăiesc în prezent”
Citește mai mult...

Maria Ion

„Coboram din autocar într-un mic orășel de nicăieri și credeam că o să fiu luată pe sus cu tot cu rucsac de vântul care batea năpraznic. Eram în Patagonia și aveam impresia că dacă mă aventurez prea mult o să pic de pe hartă. Pe drum văzusem doar copaci uscați, albiți de vânt, osificați de timp, ca niște schelete împrăștiate pe câmpuri nesfârșite și iarba aceea nesfârșită care parea că poate duce doar la capatul lumii.”
Citește mai mult...

Platforma 13

„Platforma 13 este o inițiativă independentă, dedicată experimentului și necesităților actuale de exprimare artistică. Ideea de platformă propune deschidere și dialog cu publicul în căutare de diversitate.”
Citește mai mult...

Sofia Widerman

„În general, oamenii sunt mânați de oglinzi. Dacă cineva vine spre lucrarea mea, înseamnă că ceva din ea reflectă un aspect din viața privitorului, ceva din interiorul lui.”
Citește mai mult...

Permanent 44

„Îmi place foarte mult numele festivalului, pentru că îți dai seama din prima că este ceva diferit de orice alt eveniment. De obicei lumea încearcă să găsească nume pozitive, care din prima dau o idee de bine. Numele „Talpa iadului” intrigă, iar cei care au puțină creativitate își dau seama imediat că e ceva sarcastic.”
Citește mai mult...

Diana Ionescu

„Informațiile sunt puțin neclare despre Diana din viitor, însă mi-a șoptit o pasăre la ureche faptul că fata va continua mult timp de acum încolo în domeniul artei.”
Citește mai mult...

Dâmbu

„Publicul nostru este domnul Simion Vampiru. Cine e Simion Vampiru? Treaba lui. Oameni frumoși, care vor să trăiască și să simtă. Publicul Dâmbu e cine vrea el sa fie.”
Citește mai mult...

Interviu - Eliza Lupu

„Consider că generația mea are un soi de independența aproape egotică, unde se adera spre genialitate automat spre autenticitate.”
Citește mai mult...

Interviu - Axarcana

„Când vine vorba de o generație, e cam greu să decizi care e stilul predominant, însă spiritul rock, clar rămâne, duce la întâmplări fericite și deschide drumuri. Încercăm să diversificăm cât mai mult, pentru că am înțeles cât de util este.”
Citește mai mult...