Bucovina este o trupă românească de folk metal, originară din Suceava, care îmbină cu măiestrie elemente de metal cu influențe folclorice românești și teme inspirate din mitologia și natura Carpaților. Înființată în 2000, Bucovina s-a remarcat rapid pe scena metalului prin sound-ul său distinct, care evocă peisaje montane și legende străvechi, creând o atmosferă unică ce rezonează cu publicul de toate vârstele. Versurile trupei, cântate atât în română cât și în engleză, sunt adesea introspective și pline de simbolism, explorând teme legate de identitate, natură, rădăcini culturale și moștenirea străbună.
Bine ați venit în fascinanta lume întunecată a Corinei Sucarov, o artistă care jonglează între post-punk, dark-wave, drama pop, gothic, emo și new wave, împinge limite și stârnește emoții intense. Fondat și compus de enigmatica Corina Sucarov, acest proiect pătrunde adânc în tărâmurile melancoliei, sexualității și erotismului, invitând ascultătorii într-o călătorie care timp de o oră te poartă printr-un amestec de ritmuri dansabile și melodii care te marchează, totul lăsând un impact durabil.
Călătoria muzicală a Corinei Sucarov a început alături de prietena ei imaginară, Katerina Molotov, și de atunci a evoluat într-o explorare captivantă a emoțiilor umane brute. Cu două albume deja lansate și un al treilea în lucru, muzica creată de Corina este un amestec unic de întuneric, senzualitate și artă avangardistă. Normele convenționale sunt provocate și invită ascultătorii să pătrundă în profunzimea propriilor sentimente.
Inspirată de artiști precum Diamanda Galas, Bauhaus, Ekkstacy, Lebanon Hanover, She Past Away, Lingua Ingota și VVV, muzica ei este o fuziune de voci fantomatice, ritmuri pulsatorii și versuri evocatoare, care transportă audiența într-o lume în care frumusețea și întunericul se îmbină.
De la începutul acestui proiect, în anul 2019, Corinei Sucarov a captivat audiența cu spectacolele sale fermecătoare, îmbinând elemente de dans, erotism și melancolie într-o tapiserie sonoră fără defect. Odată cu lansarea celui de-al doilea album în 2022, Corina Sucarov continuă să împingă limitele și să redefinească granițele muzicii post-punk și dark-wave, invitând ascultătorii să adopte cele mai profunde emoții și să se piardă în muzică.
Orsolya László, cunoscută de entuziaștii muzicii ca fosta claviaturistă a trupei de black metal Negură Bunget, pentru implicarea în proiectul de folk tradițional românesc Din Brad și trupa Dara Project. A participat la lungi turnee în Europa și SUA, a urcat pe scenele unora dintre cele mai renumite festivaluri de muzică, inclusiv Wacken Open Air, Hellfest, Roadburn Festival, Graspop Metal Meeting, Exit Festival, Brutal Assault, Party San Open Air, Inferno Metal Meeting, Maryland DeathFest și Summer Breeze Festival.
Având pregătire în muzica clasică, abordează proiectul său solo cu harpa electrică, creând tonuri și efecte specifice genului ambiental, oferind compoziții cinematice, de vis, încorporând și părți agresive de metal. Pentru concertul de la festivalul Talpa Iadului, va cânta cu o trupă completă, intensificând muzica printr-un sunet mai amplu și mai plin.
În spectacolele ei, sunt utilizate o varietate de sunete mai puțin comune, precum furculițe, șuruburi metalice, sticle, colofoniu și lemn. Totul pentru a produce efecte sonore unice, care împreună cu harpa, au rolul de a îmbunătăți experiența auditivă.
Muzica ei evocă o aură visătoare, enigmatică, uneori neliniștitoare și ciudată, dar mereu melodioasă, agresivă și cinematografică. Este ca și cum te-ai adânci în coloana sonoră a unui film fascinant.
Denumire spectacol: Pe aici se evadează ... Alergați?! Durata: 30 min. Distribuție: Sofia Sitaru-Onofrei, Andreea Vălean, Bianca Ardeleanu, Tamara Găgeatu, Ada Anghel.
Spectacolul e bazat pe ideea unui iad personal, un univers al coșmarului, aflat la limita dintre normal și patologic. Se explorează un corp al traumei, cu funcții de victimă și călău. Un vis distorsionat ce își are rădăcinile în caracterul performativ al traumei și constituie paradoxul inerent acesteia: trauma este un eveniment la limita dintre existența umană și imaginație. Se propune o realitate distorsionată. Iadul devine un spațiu luminos, cotidian, o cameră mobilată din care nu poți să ieși. Iadul, imaginea suferinței, este de cele mai multe ori propria minte, locul din care nu poți să fugi și în care nu te poți ascunde de propriile gânduri și emoții. Spectacolul prezintă modul în care coșmarul reprezinta retrăirea propriilor amintiri, distorsionate, rămășițe ale unor traume care nu au fost niciodată pe deplin înțelese. Celelalte personaje ce populează această lume se află la limita dintre normal și anormal, la limita dintre a fi oameni.
Sinopsis Take these anti-coagulants Sterilise, cauterise and dress My confessions in a stainless steel chair Or a titanium chair Or a lithium... A shiny metal chair; do you want that? My favourite person is who visits me Be on your best behaviour Yeah, I know Yeah, I know (Health and Deficiency: Love's Septic Domain – Jhonn Balance)
Expoziția mea propune o incursiune subtilă într-un univers în care granițele dintre natural și artificial se estompează. Printr-un număr restrâns de lucrări, încerc să surprind esența unui viitor incert, în care identitatea umană este reconfigurată și reinterpretată. Paleta de culori iridescente și detaliile precise creează o atmosferă enigmatică, invitând privitorii să exploreze nu doar imaginea în sine, ci și complexitatea conceptelor pe care le evocă. Arta mea nu oferă răspunsuri clare, ci mai degrabă deschide o conversație despre cum aceasta redefinește percepția asupra sinelui într-un context global tot mai interconectat.
Sărmanul suflet de poet - Un amalgam de cuvinte aruncate la întâmplare de un anticalofil autodeclarat. Sau, cu alte cuvinte, gânduri despre ceva, scrise, teoretic, undeva, cândva, într-un moment de inspirație trecătoare și melancolie neînțeleasă.
Trupa de funky-blues-jazz fusion este formată de vocalista și cantautoarea de jazz-blues-folk Catalina Beta împreună cu tobarul Nicu Georoiu (tobarul trupei "Baicea Blues Band" și al multor alte proiecte muzicale de top), cu chitarista Roxana Stroe, cunoscută pentru proiectul ei Foxy Lady Band și cu basistul Florin Siia, cunoscut pentru colaborarea sau fondarea unor proiecte muzicale ca Latin Express, El Negro, Mandinga şi Breeze. Împreună abordează un mix de piese standard blues-funk într-o manieră jucăușă și energică, with a touch of hot jazz-rock vibe.
Catalina Beta
O prezenţă vocală tulburător de curată, expresivă şi fermecatoare, cu un timbru inconfundabil, cântăreaţă şi compozitoare, experimentând mai multe genuri muzicale (jazz, bossa nova şi choru, blues, pop, electro, rock, folk), Cătălina Beta este o prezență unică în peisajul muzical autohton. O voce pură, sensibilă şi cu accente de forţă totodată, marchează peisajul underground al muzicii româneşti, poziţionându-se ca una dintre cele mai mari voci din ţară la ora actuală.
Nicu Georoiu
baterie, rafinat toboşar, cu un extraordinar simţ al ritmului, are multă ingeniozitate, sârguinţă şi un umor subtil.
Roxana Stroe aka Foxy Lady
Eeste o chitaristă, interpretă la muzicuță și cântăreață de blues din România. Cântă la chitară de la vârsta de 13 ani, când a avut și prima ei formație de copii în Constanța, orașul unde a crescut. A fost influențată de bluesman-ul AG Weinberger care a susținut-o foarte mult.
A cântat la chitară în cluburile din București ca invitata la jam session-uri alături de A.G Weinberger, Harry Tavitian, Eugen Caminschi, Berti Barbera, Florin Ochescu, Nightloosers etc. În perioada facultății a activat în formația Split Blues Band, cântand în majoritatea cluburilor bucureștene. Tot în aceasta perioadă a făcut parte și din formația Harry Coradini Band.
Este singura chitaristă de blues din România.
Florin Siia Născut în Botoşani, este unul dintre cei mai experimentaţi instrumentişti din România, fiind printre fondatorii trupei Mandinga, dar a colaborat şi la succesul altor trupe de succes din ultimul deceniu şi jumătate. Împlinirea o găseşte astăzi în proiectul muzical Breeze, unde cântă alături de soţia sa, Ioana.
Florin Siia a început să cânte de la 8 ani, ivindu-se pe lume într-o familie de muzicieni. A absolvit în 1996 cursurile Academiei de Arte "George Enescu" din Iaşi, cântă la chitară bass, însă a studiat deopotrivă şi vioara, trompeta, pianul, tuba, percuţiile.Momentul artistic pe care îl voi prezenta, este un spectacol de muzică electronică. Voi interpreta piese synth-pop, îmbogățite cu sunete spațiale captivante. Spectacolul va include, de asemenea, elemente experimentale de rock, pe care le-am integrat recent în creațiile mele.
Om ce se caută pe sine, fără o viziune clară, fără prea multe indicii.
Tind să cenzurez urâtul pe care noi l-am creat, ființele superioare.
Așa că, în locul unei fabrici, susținute de ochiul lacom și egoist, observ ceea ce o înconjoară.
Văd micile vietăți ce dau târcoale acestor industrii, ce scot aburi groși, de aproape că le sufocă.
Fiecare frunză, petală, aripă pierdută are imprimată o hartă complexă.
Harta poate fi văzută în detaliu numai cu ajutorul luminii. Doar când plasăm frunza contra luminii, doar atunci ea ne poate dezvălui toate căile posibile.
Nimeni nu știe unde duce această hartă. Totuși, frunza, odată căzută, își marchează începutul călătoriei.
Frunza mea de smochin îmi dă bătăi de cap atât de mari, încât am decis să o studiez și mai profund.
Ușor n-a fost și nu este.
Pare să fie un labirint fără sfârșit, plin de variante ce pot fi înșelătoare.
Nu de multă vreme am descoperit o potecă ce-mi pare familiară. Merg pe ea de ceva timp, dar poteca începe să se piardă.
Am o presimțire că nu voi scoate la lumină punctul final al labirintului prea curând.
Voi merge cu grijă înainte, până la următoarea bifurcație.
Acolo, instinctul și rațiunea vor alege direcția următoare pe care o voi urma în labirintul meu.
RIVETING este o reprezentație solo feminină de 15 minute, concepută pentru a explora temele conexiunii și discrepanței dintre om și tehnologie. Găzduit într-un vast spațiu de hală industrială, spectacolul îmbină elemente inovatoare de tehnologie și artă pentru a crea o experiență captivantă și introspectivă.
Lumina UV joacă un rol central în spectacol, revelând corpul dansatoarei acoperit parțial cu vopsea UV. Pe pielea ei sunt desenate motive tehnologice, care devin vizibile doar sub luminile UV. Proiecția și jocul de lumini, poartă un rol important în traversarea spațiului de catre interpret, tehnologia parcă urmărind și contribuind cu totul în momentul coregrafic.
Coregrafia este o fuziune de mișcări fluide și mecanice, reflectând armonia și tensiunea dintre natural și artificial. Dansatoarea alternează între secvențe de grație organică și mișcări robotice, explorând limitele corpului uman într-un mediu tehnologizat. Într-o secvență intensă, dansatoarea își expune sânii, un gest simbolic al vulnerabilității și al autenticității umane în fața progresului tehnologic.
RIVETING, în coregrafia Roxanei Popa și interpretată de Diana Dragu, este o manifestare artistică profundă și provocatoare, care invită publicul să exploreze și să mediteze asupra complexităților și paradoxurilor relației dintre om și tehnologie într-o lume din ce în ce mai digitalizată.
Suntem o trupă tânără de fete din Ploiești. Ne inspirăm din aproape toate genurile muzicale, dar în special din zona rockului alternativ și a metalului. Cântăm atât coveruri, cât și piese proprii, și ne dorim să aducem energie și să inspirăm publicul să creeze de fiecare dată când apare o nouă idee.
Metal, caterincă și extaz – acestea sunt cuvintele care definesc esența unei trupe ce refuză să se conformeze vreunui singur gen muzical. Într-o lume unde adesea se cere o etichetare clară, acești artiști preferă să navigheze între stiluri, combinând sonorități dure și riff-uri metalice cu versuri pline de umor și ironie. Această abordare îi face unici, oferind publicului nu doar o explozie de energie, ci și o doză sănătoasă de distracție și autoironie.
Shibaro este echipa de riggeri și modele care folosește sfoara roșie și corpul ca instrumente ale creației. Se exprimă prin intermediul live performance-urilor, care sunt susținute prin muzică, mișcare scenică, suspensii, pornind de la concepte filosofice de cele mai multe ori. Scopul este să prezinte publicului momente cu care să rezoneze sau să ridice semne de întrebare, urcând încet către apogeu și sfârșindu-se calm. Tensiunea este redată de constrângerea corpului cu sfoară, fapt care limiteaz[ nu doar mișcarea liberă, dar și respirația modelului. Toate acestea sunt completate, pe parcurs, cu instalații din sfoară care să așeze compoziția într-un mediu estetic plăcut privirii.
Roșu Vară este o trupă inovatoare de hip-hop și rock experimental, înființată în 2020 în Ploiești. Proiectul a fost inițiat de chitaristul Andrei Oprescu și toboșarul Chester, veterani ai industriei muzicale cu peste două decenii de experiență. Componența trupei include foști membri ai unor formații notabile precum N.U.D.E., Good Point și Sunete Alb Negru, reunind o combinație de influențe și stiluri muzicale care reflectă evoluția și diversitatea lor artistică.
Cu un mesaj centrat pe exprimarea autentică și comentariul social, Roșu Vară abordează teme precum injustiția și provocările cotidiene printr-o fuziune de alternative rock și rap. Inspirată de nume mari din hip-hop precum 50Cent și Snoop Dog, dar și de trupe românești ca BUG Mafia și Paraziții, trupa își propune să creeze un dialog semnificativ cu ascultătorii lor. După lansarea albumului debut, "Hazard Moral", în 2020, Roșu Vară continuă să dezvolte noi proiecte, iar cea mai recentă piesă, "Karma", reflectă angajamentul lor față de evoluția artistică și mesajul provocator pe care îl transmit.
Lucrările ei explorează adesea teme de melancolie și introspecție, folosind imagini puternice și compoziții bine gândite. Pe lângă fotografie și videografie, Anca este și ilustratoare, ceea ce adaugă o dimensiune suplimentară creativității sale. Stilul ei distinctiv se remarcă prin atenția la detalii și capacitatea de a captura emoții profunde, transformând fiecare proiect într-o poveste vizuală captivantă.
Fotograf pasionat de natură, aventuri și oameni.
Pornind de la ceea ce vede în plimbările sale, încearcă să se joace cu cât de multe medii artistice îi este posibil. Îi place să îmbine, să dezbine, să introducă mesaje ascunse, să nu ofere răspunsuri exacte, și mai ales, să ordoneze totul după bunul plac. Fotografiile sale acoperă subiecte variate, pornind de la peisaje alpine amețitoare, râuri ce curg limpede prin păduri seculare, imagini de studio pline de efecte și decorațiuni, cazuri sociale sensibile, fotografii de stradă cu iz de fine-art, instantanee cu pisici și bineînțeles, multe fotografii de călătorie, care emană liniște și cumpătare.
Chiar dacă sare dintr-un stil în altul, întotdeauna rămâne fidel stilului: ordine, simplitate, mesaj.
Pornind de la conceptul "modelingul este o artă", am îmbinat modelingul cu artă fotografică într-un proiect unic, controversat, dar deosebit de interesant.
ASTĂZI, acest concept se numeşte Unique Models Agency.
Fotografi profesionişti, make-up artiști, stiliști şi hair stiliști, împreună am format o echipă dedicată, care nu pune accent doar pe imaginație și creativitate, ci pe seriozitate, profesionalism şi naturalețea nativă a fiecărui model. Îmbinând entuziasmul cu pasiunea, am realizat împreună un portofoliu vast de şedinte foto, prezentări de modă, cataloage fashion şi pictoriale, un adevărat spectacol de culori şi lumini, în care frumuseţea întâlneşte irealul.
Fondată în 2011 de către Diana Stanciu, fotograf, agenția Unique Models reprezintă astăzi modele la nivel național și internațional, colaborând cu unele dintre cele mai faimoase agenții din Milano, Paris, Londra, New York, Tokyo, Praga, Shanghai, Beijing, Hong Kong.
Deţinem toate avizele necesare desfăşurării activității de impresariat artistic în mod legal. Avem că scop principal descoperirea de noi talente pe teritoriul României, pentru a le promova și a le construi o imagine atât pentru piața națională, cât și internațională.
Artist plastic, elevă în clasa a XI-a la Colegiul de Artă "Carmen Sylva" din Ploiești. Am avut bucuria de a-mi prezenta prima expoziție personală la cea de-a doua ediție a festivalului "Talpa Iadului", un moment care a marcat începutul drumului meu în lumea artei. Obișnuiesc să lucrez în tehnici grafice, cum ar fi acuarela, liner-ul sau creioanele colorate, lucru care îmi permite să redau cu ușurință viziunea proprie asupra unor diverse teme și emoții. Îmi doresc ca arta mea să inspire, să provoace gânduri și să rezoneze cu privitori, astfel încât aceștia să înțeleagă mesajul transmis.
În cadrul festivalului Talpa Iadului doresc să expun o serie de fotografii dedicate sărbătorii de Halloween, care se apropie. Prin această serie de imagini sper să încurajez privitorii să găsească activități creative pentru această sărbătoare, care se spune că "promovează moartea și aparițiile răului". Vor fi și fotografii de la Campionatul Dovlecilor Uriași, unde recordul actual îl deține un dovleac de 1274 de kilograme.
Miya Santa's sets are a genre-bending live electronic performance that fuses melodic techno, progressive and organic house with the raw energy of a live guitarist. Miya Santa utilizes Ableton Live to sculpt dynamic soundscapes and textures created with processed guitar sounds. A unique journey that pushes new boundaries and ignites the dance floor.
Două tinere artiste care vă invită să pătrundeți în universul pe care l-au creat, folosindu-se de emoțiile adolescenței - momente de incertitudine, bucurie tăcută și melancolie.
Artistele redau, prin linii și culori, ceea ce cuvintele nu pot descrie. Un sentiment aparte pe care îl puteți regăsi doar in cadrul expoziției de la Talpa Iadului.
Trupa Kronophagia a luat naștere în anul 2023, cu ambiția de a aduce un suflu nou în scena metalului. Ne propunem să redefinim genul și să oferim audienței o călătorie muzicală unică, care să spargă barierele convenționale. Vrem să ducem metalul la un alt nivel, adăugând o notă de originalitate și inovare în fiecare acord. Cu o energie copleșitoare și un sound care sperăm să captiveze publicul de la prima notă, Kronophagia își găsește forța în membrii săi: Gabi, Rareș, Marius și încă un Gabi, alături de Yasmina, care s-a integrat rapid ca al cincilea membru al trupei.
Pe scenă, dăm totul, transmițând o vibrație care ține publicul în priză pe tot parcursul reprezentației. Fiecare concert este pentru noi o oportunitate de a împinge limitele și de a oferi fanilor o experiență intensă și memorabilă. Ne dedicăm în totalitate muzicii și ne dorim ca acest lucru să se simtă la fiecare concert, în fiecare riff și fiecare beat, transformând fiecare reprezentație într-o adevărată explozie de energie și pasiune. Kronophagia nu este doar o trupă, ci o experiență metalică completă care își propune să lase o amprentă de neșters în inimile și mințile celor care ne ascultă.
Love & Lust este o trupǎ de Rock Simfonic/Rock Progresiv formatǎ ȋn 2021 de compozitorul Mihai Movileanu. Trupa a lansat mai multe piese și videoclipuri muzicale, inclusiv “Two For One”, care a fost filmat în locații pitorești precum Muzeul Județean de Artă Prahova și Cetatea Sighișoara1. Stilul lor distinctiv și performanțele live captivante le-au adus o bază de fani dedicată și recunoaștere în scena muzicală românească.
Vin dintr-un mediu artistic mixt – am studiat desen, gravură, fotografie, operatorie, animație. Acum lucrez în fotografie, producție de film, storyboard, direcție artistică, operatorie, animație și colorizare la Cinesound Europe și sunt interesată de tot ce mișcă în lumea imaginii.
Duc cu mine un chenar imaginar în care încadrez ce văd. Mă interesează imagini din mai multe genuri, deși am dezvoltat mult fotografia subacvatică, poate și pentru gradul crescut de dificultate. De multe ori găsesc potrivit să îmi asum lucruri dificile. Mă bântuiesc fotografiile pe care nu le-am făcut și există imagini pe care vreau să le fac. Gândesc în cadre de film.
În mare parte autodidactă, Leda Haitman a început să deseneze la vârsta de 3-4 ani. A început prin a desena pisici, continuând să-și perfecționeze abilitățile în pictura nudurilor abstracte.
Leda este mereu în căutarea a ceva nou și radical. Drept urmare, multe dintre lucrările ei sunt puternic influențate de interesul său pentru teme psihologice sau sociale, cu speranța de a declanșa o conversație între privitor și opera sa de artă.
Se observă unele urme familiare de expresionism aici, amintindu-ne de Egon Schiele, protejatul lui Gustave Klimt. De exemplu, picturile sale încep să fie recunoscute pentru intensitatea, sexualitatea brută sau, uneori, corpurile răsucite. Veți observa că Leda alege pentru compozițiile sale tonuri pământii liniștitoare, folosind un stil de desen distinctiv, aproape intuitiv, pentru a crea picturi figurative fluide.
Mai mult decât atât, opera pictoriței române are o estetică foarte contrastantă; uneori împărtășind motive de sex și moarte, prezentând macabrul într-o lumină strălucitoare. Impresionează câtă încredere transmite Leda chiar de la o vârstă fragedă, creând artă care evocă starea de spirit a momentului. Modelele ei, inclusiv ea însăși, sunt reprezentate în poziții senzuale, pledând pentru libertatea completă de a permite individualismul creativ și autodeterminarea.
Atom Leather este un brand exclusivist, specializat în crearea de măști și accesorii fetish din piele. Atom Leather crează piese care îmbină eleganța cu o notă de provocare, adresându-se cunoscătorilor care caută ceva cu adevărat deosebit.
Designul fiecărei piese este gândit să inspire și să seducă, oferind o combinație unică de estetică și funcționalitate. Atom Leather își propune să ofere experiențe memorabile celor care își doresc să exploreze latura lor senzuală.
Pavel Vasilache, creatorul brandului Atom Leather, te invită să descoperi cum ia naștere o mască din piele, folosind tehnici tradiționale de marochinărie. Atelierul nu este doar o demonstrație tehnică, ci o incursiune într-un proces creativ, unde fiecare detaliu contează și fiecare gest este precis fiindcă a fost repetat de mii de ori.
Suntem o trupa heavy metal din București. Ne-am început activitatea în 2020, la inițiativa celor doi chitariști, Vlad Dumitriu și Matei Patriche.
Suntem pasionați de muzică și vrem să oferim explozia noastră de energie. Melodiile povestesc experiențele unor oameni care abia intră în viața de adult. Când călcăm pe scenă, toată energia negativă acumulata este eliberată prin instrumentele noastre, astfel reușim să ne simțim bine alături de public.
Numele “Insurgence” a căpătat valoare de-a lungul timpului, reprezentând o revoltă interioară împotriva lucrurilor cele mai rele din viața noastră. Prin această revoltă, noi ne luptăm cu noi înșine pentru a deveni oameni mai buni. Piesele noastre: “Break Away”, “Shattered”, “Anything You Wanted” și în curand “Windmill Lake” sunt în construcție de când a început trupa, abia acum dezvoltându-se conform viziunii noastre și experiențelor adunate de-a lungul acestor 4 ani.
Era Nouă este o explozie de energie rock în peisajul muzical din Gura Humorului.
Fondată în 2020 de către Rareș Catargiu, Iustin Negrea și Cosmin Carpiuc, trupa a evoluat rapid, alăturându-se ulterior și Cosmin Fazekaș și Andrei Rotaru. La vremea respectivă, membrii trupei aveau în jur de 15 ani. De-a lungul a doi ani, au consolidat o componență stabilă și au depus eforturi susținute pentru a readuce sunetul autentic al rock-ului în lumina reflectoarelor tinerilor din zilele noastre.
Îi plăceau margaretele cum îmi plăceau mie ochii ei. Pentru ea.
Alex Nechez este un fotograf român specializat în portrete. Stilul său distinctiv se remarcă prin capacitatea de a surprinde esența și personalitatea subiecților săi, folosind lumina și compoziția pentru a crea imagini expresive și captivante. Pe lângă portrete, Alex explorează și alte genuri fotografice, dar pasiunea sa principală rămâne capturarea chipurilor umane în momente autentice și emoționante.
Fotografiile sale sunt adesea caracterizate de o atenție deosebită la detalii și o abordare creativă, ceea ce le conferă un aspect unic și memorabil. Alex își împărtășește lucrările pe contul său de Instagram, unde urmăritorii pot vedea o varietate de portrete care reflectă diversitatea și frumusețea umană.
Diana Dragu
Aam 25 de ani, sunt performer și coregraf, născută în București, România. Am locuit aici timp de 22 de ani, iar un an l-am petrecut în Bologna, Italia, cu o bursă Erasmus+. Călătoria mea artistică a început la vârsta de 18 ani și am fost mereu interesată de formele interdisciplinare de artă și de modul în care diferite discipline se pot îmbina. Sunt o improvizatoare 24/7, nu doar pe scenă, în contextul unei reprezentații de dans contemporan, ci și în viață. Când nu dansez, îmi place să fac clătite și să le împart cu prietenii, familia și, în mod special, cu străinii.
Cred că dansul este despre oameni și pentru oameni. Dansul merită să fie împărtășit, să aducă oamenii împreună și să descopere noi modalități de a modela realitatea existentă, iar acesta este răspunsul meu la întrebarea „De ce fac asta?”.
Medviedieva Viktoriia
Este artist independent, coregraf și profesor. A studiat coregrafia la Universitatea Drahomanov din Kyiv. După ce a urmat cursuri de formare și perfecționare la școala de dans Totem, a fost acceptată ca artist la teatrul de dans Totem, cu care a colaborat până în 2021. În 2016, a lucrat cu grupul H-dance în Minsk. Din 2017, a devenit membră a organizației ProContemporary Kyiv, care se ocupa de dezvoltarea și popularizarea artei contemporane în Ucraina. În 2019, a organizat la Kyiv o asociație independentă de tineri artiști, KULT prosvet, alături de care au fost create și prezentate lucrări de performance și video pe scena internațională. De asemenea, din 2019, este membră a grupului de dans Holovy, al cărui colectiv creează spectacole plastice pentru teatru.
Din 2022 locuiește și lucrează în România, unde colaborează ca artist cu Unfold Motion din Timișoara. De asemenea, colaborează cu teatrul independent Basca ca coregraf și este profesor invitat la FMT UVT în cadrul departamentului de teatru.
Sunt artistă și tatuatoare, cu o pasiune profundă pentru arta inspirată din cultura japoneză, cât și pentru designurile ornamentale îndrăznețe, care completează armonios corpul uman. Te invit să pășești în dojo-ul meu creativ, unde arta japoneză se îmbină cu cultura tatuajelor, dând naștere unor ilustrații unice și provocatoare.